Les vacances

DSC_0134 Alles is een golfbeweging. Na de superleuke bruiloft stort de golf naar beneden in een zware migraine-aanval en klimt nu weer omhoog, want het is vakantie. Ongetwijfeld gaat de golf ook weer neerwaarts, al is het maar alleen omdat aan die vakantie ooit weer een einde gaat komen. Maar dat is voor later.

Er is weinig zo limonade als vakantie. Ik heb op verschillende dieptepunten in mijn leven de vakantie omarmd als redmiddel en eigenlijk altijd met succes. Verandering van spijs doet eten. Van het leven welteverstaan. Vakantie geeft nieuwe levenszin.

Ik ben van plan om de herinnering aan deze laatste migraine op de eerste de beste camping uit mijn rugzak te verliezen, of nog actiever: in de eerste de beste poubelle te flikkeren. Die last ben ik graag zo snel mogelijk kwijt. Om daarna lekker onbezorgd van mijn vakantie te kunnen genieten. Ik houd jullie zo veel mogelijk tekenend op de hoogte.

Advertentie

2 gedachtes over “Les vacances

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s