Winter Wonder Land

Deze hele maand is het Winter Wonder Land in huize Limonade. En dat zonder een echte kerstboom. Op onze Nepalese vitrinewagen is een wintertafereel aan het ontstaan, waarvan ik je vandaag een eerste stukje laat zien en de komende weken de rest.

dsc_0267

Mijn eerste Winter Wonder Land-project is een kerstdorpje. Van melk- en yoghurtpakken en ander karton heb ik huisjes gemaakt. kersthuisjes3Met een scherp mesje heb ik raampjes en sterretjes uitgesneden, zodat er licht doorheen kan schijnen. kersthuisjes4Ik heb alles wit geverfd met goed dekkende acrylverf en hier en daar wat glitter overheen gestrooid. Led-lampjes erin en je hebt een hartstikke feestelijk tafereel.
Als ondergrond ligt er een sneeuwkleed op de kast.

dsc_0266-1

dsc_0268

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Advertentie

2 gedachtes over “Winter Wonder Land

  1. geweldig. Gebruik maken van wat je hebt en een mooi resultaat. Daar houd ik van!

    Gooi je de huisjes na de kersttijd weg? Dat lijkt me wel wat. Dan heb je ook geen voorraad kerstspul, maar begint volgend jaar weer opnieuw. Wat doe jij?

    Mocht de acrylverf toch minder dekken dan je wilt (dus als je de tekst nog ziet): vroeger maakte ik wel eens kastelen van dozen en pakken en doppen en wcrollen en nog veel meer. We lijmden alles aan en op elkaar tot een fantasiekasteel. Dat beplakten we met papiermache, de laatste laag van wit papier. Op dat witte papier is het makkelijk schilderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s