Taugé is zo limonade

IMG_20140305_135132

Is taugé ook limonade maken, vraag ik me af. In het klaaglijke gemiauw van de kat denk ik een ja te horen. Nou denk ik dat de definitie van limonade van Willy de wonderkat zelfs kattenbrokjes zou omhelzen, of misschien juist, en melk en kattengras, maar ach, wat maakt het uit. Terwijl overal in huis gezaaide zaadjes heel voorzichtig en dapper hun kwetsbare kopjes boven de aarde uitsteken, is de taugé dat stadium allang voorbij. Ik heb een heel bos aan taugé op mijn plantentafeltje. Eet mij, roept het vanaf het kiemschaaltje. En dat zullen we dan maar doen. Het menu voor vandaag: gewokte tofu en taugé in ketjapsaus.

Advertentie

Een gedachte over “Taugé is zo limonade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s