La la lente…

IMG_20140309_152331

Wat was het een heerlijk weekend. Begin maart en het voelt als zomer. Ik heb in mijn T-shirtje langs de IJssel gefietst, rosébier gedronken op een terrasje, een enkel lammetje in een wei toegezongen en overvliegende reigers nagewuifd. Elke keer verrukte kreetjes geslaakt bij weer een boom met roze bloesems. Mannen op heuse klompen begroet. Stadsmeisje op het platteland.

Stroom maar binnen met die vitamine D. Geweldig toch dat het goed voor je gezondheid is om naar buiten te gaan als de zon schijnt. Dat maakt het een stuk makkelijker om goed voor jezelf te zorgen. En aangenamer. Mijn voornemen voor deze lente en zomer: elke dag minstens een uur weg van mijn computer en een wandeling of fietstochtje maken. Ik heb er nu al zin in.    

Advertentie

3 gedachtes over “La la lente…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s