Fall in love!

IMG_20140322_121701

Op mijn bureau zwerven altijd briefjes rond met mooie uitspraken, of gewoon dingen die ik af en toe wil tegenkomen als korte reminders om van het leven te genieten, af en toe rust te nemen, aan mezelf te denken, aan anderen te denken. Dit is daar een van. Fall in love with as many things as possible. Oké, mijn zondagochtendlijst:

cappuccino op bed – narcissen – zon – mijn bed – versgebakken brood – markt – marktverkopers – mooi papier- mooie uitspraken – mijn vriendje – Willy de kat – warme douche – opkomende tomatenplantjes – gekookt eitje – schrijftips van Julia Cameron – Mumford and Sons – to-do-stempel – notitieblokjes – bloeiende Oleanderboom – modelbouwhuisje op het bureau van mijn vriend waar hij een stad van gaat bouwen – mijn vijg – blaffende honden van de achterburen –  het park naast de deur – knaloranje Palladiums – nostalgie – nieuwe Flow – wind door mijn haren voelen op de fiets – yoga:heldhouding – Deventer – klimop tegen de boomstam van de boom voor mijn raam – zingende merel – krokussen – paaseitjes – voorbijdrijvende wolken – al mijn vrienden en vriendinnen – India – papieren tuintje op mijn bureau – piepen van een trein die voorbijrijdt – mijn ringen – tandpasta – verse ananas – mijn engelentoilet – mijn Ganesha-altaar – mijn trommel en de herinneringen aan optredens die eraan kleven- Helleborus – kleurboek van vogels –  ongelezen boek dat wacht om gelezen te worden – het woord Namasté en het beeld van de handen gevouwen voor je borst – kaartjes in de brievenbus – plantenkasjes – inspiratiemail – mijn neefjes en nichtjes – de ouders van mijn neefjes en nichtjes – mooie stofjes – plotseling je geest overspoelende ideeën – mijn Siberische bedbank – kaasfondue – verse sinaasappelsap – lieve woorden – zaterdagmiddag in de stad zonder iets te hoeven – Angkor Wat – Ohm-mantra – brieven – door oude fotoalbums bladeren – tweedehands vondsten – vakantie – op mijn blote voeten door nat gras lopen – schommelen – de geur van net met Henna geverfd haar – eekhoorns – vlinders – hommels – ooievaars -reigers – de IJssel met mist erboven – de IJssel in de zon – lente –  herfst – Indiase curry – Thaise curry – pannenkoeken met kaas en appelstroop – de gedachte aan het gezicht van iemand die een lief kaartje van me in de brievenbus vindt – stilte – roofvogels – lammetjes in de wei – het tikken van regen op een tent – biertjes drinken met vrienden in de kroeg -zelf gekiemde taugé –  de geur van een bos net na een regenbui – bloesem – kleine plantjes in vintage theekopjes – zingen op de fiets – taal – een mooi gevonden zin – zelfgebakken appeltaart –  schone was

Waar houden jullie allemaal van?
Follow my blog with Bloglovin

Advertentie

6 gedachtes over “Fall in love!

  1. Op dit moment mijn minimoestuin, de kikkers in onze vijver, een duif die een nest aan het bouwen is, poes op schoot, kleuren in het enige echte kleurboek voor volwassenen en hardlopen.

  2. De warmere zon weer op mijn kale hoofd voelen, na een erg lange en koude winter; het lezen van waar jij zoal van houdt; lachen en stoeien met zijn zoontje en dochter; glaasje wijn drinken met mijn vrouw; denken aan de volgende ontmoeting van iedereen die ik mis; rennen, fietsen, hard zweten na een goede workout; de smaak van dropjes in mijn mond, zelfs als ik er geen heb; dankbaar zijn voor wat ik heb, niet zeuren over wat ik niet heb. Dank voor je blog!

  3. De geur van koffie; witte wolken in ’n blauwe lucht, mijn handwerkjes in mijn bllkken doosje en al die lapjes die ik nog borduren ga, ’t filmpje dat nog wacht om afgemaakt te worden, kleinkinderen die voor ’t eerst zelfstandig (zonder ouders) binnenkomen op dit moment, ’n kleurplaat van een van hen, hun lieve frisse gezichtjes, ’n knuffel, c’d maken,
    muziek, het zaadje van de esdoorn dat al ’n boompje aan het worden is, de lieve man die voor me zorgt, alles wat ik alweer kan, het bezit van ’n computer zodat ik o.a. jou lezen kan, mijjn vrijheid, licht, lucht, ruimte… zuurstof. Dank je voor het,: aan het denken zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s