Roze wolk

2014-06-25 21.51.15

’t Was best een flinke roze wolk waar ik even op beland was. En terug in mijn werkritme komen valt niet mee. ’t Was leuk geweest als we meteen na de bruiloft op huwelijksreis hadden kunnen gaan, maar ja, die deadlines hè. Dus moet ons romantische huwelijksuitje nog even wachten. Moet er tussen het harde werken door kleding uitgezocht en gewassen worden, luchtbed schoongemaakt en toiletspullen gekocht. Voor kat Willy moet nog iets geregeld worden en voor mijn kleine tuintje, dat in een paar weken tijd is uitgegroeid tot een heuse boomgaard en groentetuin, evenzo.

Het gewone leven wordt hervat. Alles wat gebeuren moest voor we trouwden, blijkt dat ook nog te moeten nu we getrouwd zijn. Vandaag zag ik vanuit de trein een aantal parachutisten in de lucht zweven. Eén parachute leek roze. En ik stelde me voor dat ik van mijn roze wolk af dook met een roze parachute en dat ik er dagen over deed om de aarde te bereiken. Dagenlang hing ik in de lucht. Zo zou het eigenlijk moeten zijn. Hoe vaak zit, lig of sta je nou op een roze wolk in je leven… De landing zou zachter moeten zijn, geleidelijker. In een vakantiebedje vol rozen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s