Maak Iets Maandag

DSCN5416December alweer. Terwijl de koeien en schapen nog buiten in de wei staan, is het toch behoorlijk koud geworden ineens. Echt decemberkoud. Van dat koud dat je beter binnen blijft, dicht bij de kachel met warme chocolademelk en een goed boek of een breiwerkje. Ik roep december uit tot warm-binnenblijf-zelfmaak-maand. En daarom begin ik deze hele maand elke week met de Maak Iets Maandag.

Voor deze eerste Maak Iets Maandag moest ik eerst naar buiten. Wat op dit moment buiten zo opvalt –en ooh zooo mooi is- zijn die goudgele gingkoblaadjes, die op hopen bij elkaar liggen en hele gouden lanen vormen.Van die hopen gingkoblaadjes heb ik er een paar mee naar huis genomen. En een paar rode eikenbladeren. Die heb ik aan een draadje geknoopt -rijgen kan uiteraard ook- en tada… mijn gingkoblaadjes-maaklimonade-slinger. Voorlopig hangt ie zo nog even prima, maar straks gaat ie in de kerstboom.

Wat maken jullie met die prachtige gingkoblaadjes?

Advertentie

5 gedachtes over “Maak Iets Maandag

  1. Voor mij als niet-crea-vrouw is zo n Maak Iets Maandag niet zo geschikt, maar ik kan er wel van genieten als anderen iets moois gemaakt hebben, zoals die mooie slinger blaadjes bij jou!

  2. Pingback: Maak Iets Maandag | Maak Limonade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s