Geef je buurvrouw een bloemetje-dag

Ik heb in nogal wat verschillende huizen gewoond. Zeker in mijn studententijd in Utrecht verhuisde ik soms wel elk half jaar. Eigenlijk had ik altijd wel een leuke buurvrouw naast me. Iemand met wie je een praatje maakte en voor wie je een plantje meebracht. Met mijn buurvrouw in Deventer maak ik ook graag een praatje. Maar ik heb haar nog nooit een plantje gegeven. Of een bosje bloemen. En dat wordt hoog tijd. Want buurvrouwen moet je gewoon af en toe een beetje verwennen… een beetje limonade brengen op regenachtige dagen.
Als we nou vandaag eens allemaal onze buurvrouw verrassen met een plantje of een bosje bloemen en ze uitleggen waarom, zodat zij misschien ook hun buurvrouw weer verrassen met een plantje, en zo voort. Stel je voor hoeveel potentieel blije buurvrouwen er dan vandaag zijn. Door jouw ene bloemetje. Laten we ’t gewoon doen. Geef je buurvrouw een bloemetje! En laat even zien wie je blij gemaakt hebt…2015-03-21 09.52.58

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s