groen – groener – groenst

Hoe is het toch mogelijk, elk jaar weer lijk ik het precieze moment dat er in de natuur een explosie van groen plaatsvindt, te missen. Drie weken geleden wees ik mijn man nog op de knoppen aan de bomen in het park. Toen stond alles ineens prachtig te bloesemen. En nu, groen, overal. Terwijl ik toch elke dag van achter mijn computer door het raam naar buiten kijk en zicht heb op de bomen. Alsof er pas vandaag ruimte is om het te zien, hoe groen alles is.

Een rondje groen voor jullie dan vandaag.

DSCN5584     DSCN5595   DSCN5585   DSCN5587

Advertentie

Een gedachte over “groen – groener – groenst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s