Maak Iets Maandag

DSCN5852Ja hoor, het is gelukt! Ik heb zowaar een nieuw project voor deze Maak Iets Maandag bedacht en uitgevoerd, tussen de poepluiers en de voedingen door. En dat is best een prestatie. Gelukkig wist ik al een maand van tevoren dat ie er weer aan kwam, dus ik heb een project bedacht dat in kleine stapjes opgedeeld kon worden, zodat ik er tijdens elk babyslaapje weer verder aan kon knutselen.DSCN5856

Wat heb ik gedaan? Ik heb mijn verzameling leuke plastic dieren, die overal in huis verspreid stonden, geplunderd. Ze hebben allemaal een gat in hun rug (eerst geboord en toen met een stanleymes groter gemaakt) en vervolgens een witte kleur gekregen. De eerste lagen verf heb ik er met dochter-vriendelijke (waterbasis) verf op aangebracht, maar dat werd niet mooi. Het moest veel meer glimmen. De laatste laag is daarom witte hoogglanslak en die gaf wel het door mij gewenste effect. Hier en daar nog een likje goudverf en klaar.DSCN5866

Ik heb de diertjes gevuld met zand en kleine miniplantjes, die als onkruid op het talud toch alleen maar in de weg stonden. In zo’n potje ziet dat onkruid er wel leuk uit, toch?DSCN5882

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Advertentie

2 gedachtes over “Maak Iets Maandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s