Maak Iets Maandag

Het blijft wel zoeken naar tijd voor de Maak Iets Maandag knutsels. Een bijkomend probleem is dat de eettafel beneden, die ook werk- en knutseltafel is, nu ook dienst doet als verschoon-, was- en aankleedtafel. Elk knutselproject moet dus steeds opgeruimd worden als mijn meisje een schone luier moet hebben, en dat is best onhandig. Het nodigt in elk geval niet uit om er in gestolen halve uurtjes mee bezig te zijn. Toch is het weer gelukt om iets in elkaar te fabriceren.
Ik vond dat er zo onderhand wel eens een Maak Limonade van mijn muren mocht spatten. Maar dan wel op een manier dat die er ook weer af kan. Een slinger dus. Wat waren al die oude stofjes die ik weg heb gedaan, daar goed bij van pas gekomen. En alle lintjes. Tsja. Gelukkig vond ik nog wel allemaal restjes vilt in een naaikistje dat aan mijn opruimwoede was ontkomen.
DSCN5912DSCN5915Wat heb ik gedaan? Ik heb eerst op papier de letters getekend en getekend en getekend en de letters waarover ik tevreden was, heb ik uitgeknipt en overgetrokken op die restjes vilt. Die letters in vilt had ik aan een band willen naaien, maar zoals gezegd had ik daar geen lapje meer voor. Dus ben ik aan het punniken geslagen, want bolletjes wol heb ik nog wel. Wat gaf dat een nostalgisch gevoel, ik heb wat af gepunnikt vroeger.

DSCN5945De viltletters heb ik om de gepunnikte slang heen gevouwen en vervolgens precies daaronder vastgelijmd. Vilten citroentjes aan de uiteinden en tada… een Maak Limonade slinger.

DSCN5968

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Advertentie

2 gedachtes over “Maak Iets Maandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s