Maak Iets Maandag

DSCN4744Terwijl ik eerder gemaakte etagères weg doe, maak ik tegelijkertijd toch ook nog nieuwe dingen met oud serviesgoed. Want hoewel ik mijn collectie van twee grote kisten heb teruggebracht tot één klein doosje, verleidt de inhoud van dat ene doosje zeker nog wel tot stapelen, plakken en gekke combinaties maken.

Omdat ik op de etagères ben uitgekeken, leidt het gestapel met oude kopjes en beeldjes nu vooral tot kandelaars. En ja, wat moet ik daar precies aan uitleggen? Het is gewoon een kwestie van stapelen, alle mogelijke combinaties uitproberen en als je tevreden bent, plakken maar. Ach, was alles maar zo simpel.

DSCN4737   20160528_154848   20160528_154555   20160528_155411

Ik vind het vooral leuk om beeldjes en kopjes te gebruiken, waar iets aan schort, zoals een man die een arm mist of een kopje met gebruikssporen. En kleuren mogen best een beetje met elkaar vloeken, graag zelfs. Mocht je zelf aan het stapelen met serviesgoed gaan, laat je je creaties dan ook even zien?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Advertentie

Een gedachte over “Maak Iets Maandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s