De wereld is een grote brievenbus

kaartjes

Limonade maken gaat voor mij ook over verbinding. Me connected voelen met de wereld, met de mensen om me heen. Daarom vind ik het concept van postcrossing zo leuk. Ik doe het te weinig, maar elke maand gaan er toch wel heel wat kaartjes de hele wereld over. En hoe leuk is het om post op de deurmat te vinden die niet in een saaie bank- of verzekeringsenvelop zit. Geschreven enveloppen, waar leuke kaartjes uit tevoorschijn komen, die iemand die mij niet kent speciaal voor mij beschreven heeft. Afgelopen week kreeg ik post uit Australië, Berlijn en Zuid-Afrika. Het jonge meisje uit Berlijn schrijft in heel schattig krom Engels dat zij niets zo leuk vindt als het lezen van boeken en de Zuid-Afrikaanse dame droomt ervan ooit naar Frankrijk te reizen om het Roland Garros tennistoernooi te zien.

Er is ook post uit Utrecht en Sardinië. Want het aantal niet-postcrossingkaarten neemt op de een of andere manier ook toe. Zelfs Willy, de kreupele wonderkat, kreeg post. Daar praat ie nu tegen, het kaartje staat in zijn mand. Wil jij ook eens zomaar een kaartje ontvangen (of ken je iemand die dringend leuke post nodig heeft), maar heb je geen zin om je aan te melden bij http://www.postcrossing.com, laat het me even weten, misschien komt er dan binnenkort wel een kaartje jouw kant op…

Advertentie

3 gedachtes over “De wereld is een grote brievenbus

  1. Ja, heel leuk, kaartjes! (en nog bedankt voor dat van jou…) Ik vind je prachtig schrijven, ben elke keer weer nieuwsgierig als er een mailtje komt met een nieuwe post xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s