Bureautuin

IMG_20140307_144920

Het lijkt wel weer herfst ineens. Had ik net mijn zomerjurkjes tevoorschijn gehaald, kan ik ze weer opbergen. Mijn schoenen die nog nat zijn van gisteravond, heb ik verruild voor mijn warme pantoffels en op mijn flodderige zomerbroekje draag ik een dikke wintertrui. Het klinkt wel gezellig dat tikken van die regen op het dakraam, dat dan weer wel. En af en toe krijgt de dreigende lucht boven de volgroene bomen bijna iets magisch. Mijn warme Cup a Soupje versterkt het herfstgevoel.

Ik heb mezelf een papieren tuintje dat klaarlag om iemand anders blij mee te maken, cadeau gegeven. Als de zomer dan niet naar mij toe komt, dan sleep ik wel een zomers tuintje naar mijn eigen bureau toe. En alsof het zo moet zijn, belt mijn vriend op het moment dat ik me heel tevreden in mijn tuintje waan, met een leuke websitetip: www.noisli.com, waar je natuurgeluiden kan beluisteren. Nu heb ik niet alleen naast mijn laptop heel gezellig mijn tuintje staan, maar zingen er ook vogels in mijn werkkamer. Wat mij betreft mag het nog wel even door regenen, ik heb de zomer al in huis.

Advertentie

2 gedachtes over “Bureautuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s