100 x limonade

maak limonade citroen

Dit is mijn 100e bericht. Een mijlpaal toch wel een beetje. Er waren al vele blogideeën de revue gepasseerd voor ik MaakLimonade omarmde, en ik vond het toch ook erg spannend. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik acht maanden geleden mijn eerste blogpost plaatste. Zal ik wel elke dag in staat zijn tot limonade maken, was mijn grootste zorg. Ik ben niet bepaald een positivo. Elke dag werd al snel om de dag, toen 3 keer per week en inmiddels zelfs tijdelijk twee keer per week. Dat is prima. Zo is het voor mij te doen en bombardeer ik jullie, trouwe volgers, ook niet voortdurend onder nieuwe berichten. Het moet ten slotte wel leuk blijven.

100 x Limonade. Heeft het jullie wat gebracht? Wat het mij gebracht heeft? Toch wel veel. De trap onder mijn kont die ik mezelf met mijn blog hoopte te geven, geef ik mezelf inderdaad. Er gaat namelijk een enorme stimulans uit van een paar keer per week iets limonadigs moeten melden. Ik zou mezelf echt nog geen professioneel limonademaker durven noemen, maar de amateurstatus ben ik toch inmiddels ook wel ontgroeid.

Af en toe baalde ik echt van dat limonade-gedoe. Dan wilde ik wegkruipen onder de dekens of me verstoppen onder het bed, maar juist op die momenten komt het op limonade maken aan. Juist vanwege die momenten wilde ik gaan limonade maken. En ik word er steeds beter in. En minder streng. Soms moet je limonade maken van je citroenen, maar soms ik het ook heel limonade om je even helemaal aan je citroenen over te geven.

Vandaag is in elk geval een dag van LIMONADE. En met die limonade in mijn hoofd en mijn lijf begeef ik mij op pad naar de volgende 100 x limonade. Stappen jullie nog mee?

Advertentie

11 gedachtes over “100 x limonade

  1. Ik drink je limonade graag, het is goed in te zien dat de wereld niet altijd even mooi is. en dat je daarom lief moet zijn voor jezelf en je dierbaren. iets simpels wat soms ook moeilijk lijkt. jouw schrijven geeft steun, en een schopje zeker wel. maar een vriendelijk schopje wens ik velen toe. hup, maak er iets moois van! dank voor de afgelopen vele mooie berichten. HUP HUP!

  2. Gefeliciteerd met je 100e limonade, ik geniet er iedere keer weer van, herken ook situaties en ben iedere keer weer benieuwd naar je gezellige en inspirerende verhalen. Groetjes hannie kort, een jeugdvriendin van je moeder.

  3. Hoi lieve Channa! Ik heb je adres niet!! Haha, ik kreeg zo’n lieve kaart van je en heb hier een kaart liggen die klaar is om verstuurd te worden, maar je adres staat niet op je site.. Wil je het me mailen? Liefs Maamke​

    *Maamke Shiatsu & Yoga* http://www.maamke.nl

  4. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En volgens mij groeit je lezerspubliek gestaag. Ik geniet met je mee en verheug me op alle limonade momenten die nog gaan komen!

  5. ik ben serieus aan het overwegen een israelische zusterblog op te zetten. misschien wordt het gooi citroenen inplaats van bommen. of maak granaatappelsap ipv granaten. hoe dan ook, blijf alsjeblieft de trouwe trap onder mijn kont.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s