Maak Iets Maandag

Het kon natuurlijk ook eigenlijk niet anders dan dat deze Maak Iets Maandag, precies vier weken voor mijn uitgerekende datum, een of ander project voor de babykamer zou behelzen. Ik had in mijn engelentoilet -vroeger- allemaal wijnkistjes hangen, die nu het toilet ontmanteld is en de engelen gevlogen zijn, doelloos stof staan te verzamelen in huis. Maar zonde om weg te doen, vonden mijn man en ik. ‘Ik schroef ze wel voor je aan elkaar,’ zei mijn man, ‘dan maken we er een kastje van voor de kinderspullen.’ 2015-05-14 15.12.58DSCN5639

Aangezien ik momenteel nog wel op de grond kan zitten, maar vervolgens niet meer op eigen houtje overeind kan komen, keek ik toe hoe mijn man de kistjes vakkundig tot kast in elkaar schroefde en nam vervolgens het schilderen op me. Met verf op waterbasis uiteraard, wat betekende dat er soms wel drie lagen verf nodig waren, maar goed, met deze verf mag ik tenminste nog werken.

En het is ook niet alsof ik geen tijd zou hebben voor nog een extra laag dekkende verf, want vandaag is officieel mijn zwangerschapsverlof begonnen! En het kastje is klaar. Wat zal ik nu eens gaan doen? Hmm, misschien eerst even uitrusten…DSCN5641

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Advertentie

9 gedachtes over “Maak Iets Maandag

  1. Wat een geweldig kastje! Het staat zo leuk met die spulletjes erin. Geniet van je verlof!
    Groetjes Elske (van de illustratiecursus, weet je nog ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s