Maak Iets Maandag: handletteren met Anke Bits

Regelmatig plaats ik op mijn blog geïllustreerde quotes. Ik houd ervan dat een enkel zinnetje een wereld aan wijsheid in zich bergt, en ik houd van illustreren. Een tijdje geleden volgde ik een (hele leuke) workshop bij Anke Bits over handlettering: het tekenen van letters. En ik vind het supertof dat zij jullie vandaag een lesje handlettering wil geven.

Het leuke aan handlettering is dat je er niet veel voor nodig hebt. De meeste dingen heb je waarschijnlijk wel in huis, dus je kunt zo aan de slag. Bovendien hoef je er ook niet bijzonder creatief voor aangelegd te zijn, met wat basisinformatie kom je al snel tot een mooi kunstwerk, aldus Anke.

Anke laat ons zien hoe je van de tekst Maak Limonade een mooi kunstwerkje kan maken.

blad-1-gastblog-2

 

blad-2-gastblog-2

blad-3-gastblog-2

Leuk hè? Anke geeft workshops waarin ze dieper ingaat op de indeling van je papier, gebruik van verschillende materialen, welke mogelijkheden er nog meer zijn met handlettering etc. Ik vond het heel leuk en kan het je zeker aanraden.
Kijk op www.galerie57.nl voor meer informatie over Anke en workshop data.

 

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.


 

Advertentie

Een gedachte over “Maak Iets Maandag: handletteren met Anke Bits

  1. Pingback: Creatieve blog over het handletteren van je nieuwe agenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s